Jelle

Jelle

Specialisaties

  • Nekklachten
  • Hoofdpijn
  • Rugklachten
  • Dry Needling
  • (Sport)revalidatie

Hallo mijn naam is Jelle Lammers,

Sinds mijn jeugdjaren ben ik al geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Met dit gegeven in combinatie met mijn passie voor sport en zorgzame karakter was fysiotherapie de perfecte beroepskeuze. Ik zou mezelf omschrijven als een empathisch persoon die veel voldoening haalt uit het helpen van mensen en hen wil motiveren om hun doelen te bereiken.

In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, hierna heb ik 2 jaar lang in Lochem gewerkt in een reguliere praktijk. Daarnaast werkte ik ook één dag per week in de Bergman kliniek, waar ik de postoperatieve fysiotherapie van bijvoorbeeld hernia-, schouder-, knie- en heupoperaties heb verzorgd. Aangezien ik me graag verder wilde ontwikkelen ben ik in 2021 gestart met de Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort.

Vanaf de zomer van 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie de Hofstraat. Hier zal ik me voornamelijk bezig houden met het behandelen van schouder-, nek- en rugklachten. Daarnaast zal ik ook sport-gerelateerde en neurologische behandeltrajecten begeleiden. Bovendien ben één dag per week te vinden bij AZSV voor het diagnosticeren en/of behandelen van acute sportklachten.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden/familie, sta ik in de keuken of ben ik aan het sporten. Meestal loop ik een rondje hard, sta ik in de sportschool of zit ik op de mountainbike. Maar voor een potje voetbal of padel kun je me ook wakker maken!

BIG: 99928335504

Wilt u een afspraak maken? Jelle is onze Manueeltherapeut Msc. i.o. en zal u zo goed mogelijk helpen.


0544 22 88 99

info@fysiopraktijklichtenvoorde.nl


Stuur een e-mailof bel 0544 22 88 99
Jelle